Kraupus video, ką rusai padarė su savo kovos draugu (Video)  ()

Rusijos Federacijoje politikai ir valdininkai nuolat trimituoja, kad rusai savų žmonių neapleidžia, tačiau iš tikrųjų taip toli gražu nėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė kadrai iš Donbaso, kuriame keturi okupantai neštuvais neša sužeistą žmogų. Viskas, atrodytų, yra logiška ir atitinka aukščiau pateiktą retoriką. Tačiau vos tik paaiškėjo, kad okupantas jau atsisveikino su gyvenimu ir tapo nauju Kobzono koncerto žiūrovu, kolegos kariai jo kūną išmetė į griovį, informuoja „Ukraina 365“.

Per karo Ukrainoje metus okupantai nepakeitė požiūrio į pirmosios pagalbos teikimą mūšio lauke. Dauguma priešo karių turi SSRS laikų pirmosios pagalbos vaistinėlę, o vietoj šiuolaikinių turniketų – sovietinius turniketus.

Medikai atsisako eiti į fronto liniją ir laukia „300-ųjų“ už 5-6 km nuo fronto linijos. Jeigu okupantas pats šliauš ir per tą laiką nemirs, tuomet jam bus suteikta bent kažkokia medicininė pagalba. Priešingu atveju, ir tai atsitinka labai dažnai, jie miršta tiesiai ant neštuvų.

 

 

Ne taip seniai internete jau buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame sužeistas okupantas pasakojo, kaip jis pats ištrūko iš mūšio zonos ir sunkiai nušliaužė pas gydytojus.

Priešo armija nuolat piktinasi savo medikų darbu, nuolat rodydama pirštais į Ukrainos karo gydytojus, kurie apšaudomi teikia pirmąją pagalbą Ukrainos gynėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(2)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: