[ŽT] Tai ne tankai ir ne lėktuvai. „Azovas“ atskleidė baisiausią Rusijos ginklą  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras sako, kad Bachmutas yra apšaudomas nuolat ir visą parą. Maksimas Žorinas įvardijo, kokius ginklus rusai naudoja gynybos pajėgų pozicijoms pridengti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maksimo Žorino interviu 24 kanalui galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos karininkas kalbėjo apie dabartinę padėtį Bachmute, išsakydamas miesto gynybos pajėgų tikslus: „Kovos vyksta visomis kryptimis. Tai pasakytina apie miestą ir jo apylinkes (tiek pietuose, tiek šiaurėje). Mūšiai vyksta visur, tačiau visi šiuo metu čia esantys daliniai turi užduotį ne tik aklai gintis, bet ir dinamiškai gintis, t. y., „įkąsti“ priešui, judėti į priekį, atakuoti jo pozicijas ir taip sužlugdyti jo puolamąjį potencialą“.

Maksimas Žorinas taip pat atsakė į klausimą, iš kokios rūšies ginklų priešas dažniausiai smogia į ukrainiečių pozicijas prie Bachmuto: „Kalbant apie pagrindinę ginklų rūšį, kuri čia naudojama prieš mus, be abejo, dažniausiai naudojama artilerija. Ji šaudo nuolat, visą laiką veikia mūsų pozicijas. Tai daugiausia statinė artilerija, taip pat 120 mm ir 82 mm minosvaidžiai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(6)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: