„Tai grandiozinė operacija“. Žvalgyba skelbia, kaip gudriai saugo Vakarų ginklus nuo Rusijos  ()

Rusija ne kartą grasino smogti Vakarų ginklų ir karinių objektų perdavimo Ukrainai būdams. Tačiau Ukrainos žvalgyba deda visas pastangas, kad tai neįvyktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato viršininko pavaduotojas Vadimas Skibickis pabrėžė, kad specialiosios tarnybos dirba galingai, todėl bus užkirstas kelias bet kokiems teroristinės šalies bandymams atskleisti naujos technikos kaupimo vietas.

„Dabar mūsų specialiosios tarnybos ir teisėsaugos institucijos labai daug dirba. Ukrainos saugumo tarnyba aptinka Rusijos žvalgybos tinklus, galinčius perduoti informaciją priešui“, - pabrėžė Skibickis.

Anot jo, SBU reguliariai demaskuoja žmones, kurie dirba Rusijai ir gali perduoti duomenis apie Ukrainos karių, įrangos ir ginklų judėjimą.

Skibickis taip pat pabrėžė, kad žvalgyba imasi visų būtinų priemonių, kad užmaskuotų, suklaidintų, nuslėptų ginklų judėjimą.

 

„Ukrainos teritorija didelė, stengiamės išnaudoti ne vieną tiekimo kelią, įvairius būdus, ginklų ir šaudmenų pristatymo formas“, – aiškino žvalgybos atstovas.

Skibickis patikino, kad žvalgyba dės visas pastangas, kad laiku atskleistų priešo planus, išsaugotų viską, ką duoda partneriai, ir pasirengtų tolesniems veiksmams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(2)
(106)

Komentarai ()