[ŽT] „Rusai išprotėjo prie Bachmuto“. Ukrainos leitenantas atskleidė, kas nutiko (Video)  ()

Ukrainos nacionalinės gvardijos leitenantas pasidalijo informacija apie situaciją prie Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs Ukrainos kariškis į „Fabrika Novin“ žurnalistės klausimą, ar užpuolikai kraustosi iš proto, nes taip ilgai nesugebėjo pasiekti to, ko nori – užimti Bachmuto, atsakė teigiamai. Vladimiras Nazarenko sakė, kad dar viena Ukrainos gynybos pajėgų problema šiandien yra oras, kuris apsunkina technikos judėjimą, tačiau Bachmuto gynėjai ir toliau laiko miestą.

Ukrainos nacionalinės gvardijos leitenantas pasidalijo informacija apie situaciją prie Bachmuto: „Tai, kad jie pradėjo taikyti tokią taktiką, rodo, kad jie kraustosi iš proto nuo impotencijos (jie devintą mėnesį iš eilės, jei neklystu, meta daug resursų). Ir jie negali užimti, ir jie negali patekti į miestą, ir negali pereiti Bachmutkos, ir negali apsupti miesto, tai yra, jie nieko negali padaryti, nepaisant to, kad siuntė dešimtis tūkstančių samdinių ir paklojo milijardus savo kruvinų pinigų, milijonus artilerijos šaudmenų, dešimtis milijonų šaulių ginklų. Tai jiems neatnešė sėkmės“.

 

„Svobodos“ bataliono vado pavaduotojas teigė, kad priešas pasiekė priešingą rezultatą ir tai rodo jų kariuomenės bejėgiškumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(258)
(10)
(248)

Komentarai ()

Susijusios žymos: