[ŽT] Tragedija Ukrainoje: Rusija smogė į „Nesunaikinamumo tašką“, yra aukų (Foto)  ()

„Dar viena „šlovinga Rusijos armijos pergalė“: jie nužudė tris pensininkus iš Donbaso. Z-nežmonės džiaugiasi. Jie didžiuojasi savimi ir savo kariškiais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 24-osios naktį Rusijos ginkluotosios pajėgos, raketų kompleksu S-300, atakavo taikų Kostiantynivkos miestą Donbase. Kelios raketos pataikė į „Nesunaikinamumo tašką“, kur buvo įsikūrę pabėgėliai iš Bachmuto. Donecko apygardos prokuratūra paskelbė kadrus iš sprogimo vietos.

Per Rusijos ataką žuvo penki žmonės, tarp jų 57–62 metų moterys. Tai žmonės, pabėgę iš Bachmuto, Časiv Jar ir Opytne miestų, kur vyksta įnirtingi mūšiai.

Dar du pastate buvę žmonės buvo sužeisti. Jie gauna medicininę priežiūrą.

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovas Andrijus Jermakas aštriai reagavo į dar vieną raketų terorą. „Telegram“ kanale jis rusų okupantus pavadino „paprastais nevykėliais ir teroristais“.

Apie tragediją „Telegram“ kalbėjo ir žinomas Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis. Jis piktinosi tuo, kad Rusija daro tokius žiaurumus ir tuo pačiu pasakoja pasakas apie „Donbaso gynybą“.

 

„Dar viena „šlovinga Rusijos armijos pergalė“: jie nužudė tris pensininkus iš Donbaso. Z-nežmonės džiaugiasi. Jie didžiuojasi savimi ir savo kariškiais“, – rašė žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(30)
(-23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: