Video apie tanką „T-34“ sprogdina internetą: 160 000 peržiūrų vos per 1 val. (Video)  ()

„Visi šalies istoriniai muziejai jau kovinėje parengtyje. Viskas frontui, viskas pergalei.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-28 Video apie tanką „T-34“ sprogdina internetą: 160 000 peržiūrų vos per 1 val. (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Youtube“ tinkle žiūrimumo rekordus muša garsaus ukrainiečių humoristo Jurijaus Velikij parodija apie rusiškos pasenusios sovietinės technikos siuntimą į frontą Ukrainoje. Vaizdo įrašas, praėjus valandai po paskelbimo, sulaukė daugiau nei 160 000 peržiūrų ir beveik 30 000 patiktukų.

Jurijus Velikij pateikė savo versiją, kaip galėtų atrodyti propagandinis pranešimas per „RosTV“ apie rusų išliaupsintą tanką T-34 - „Abramsׅ“ naikintoją, „Leopard“ likviduotoją ir „Challengers“ budelį.

„Dabar esu centrinėje aikštėje, kur ką tik atgabeno šį gražuolį, analogų pasaulyje neturintį vidaus tankų gamybos stebuklą – legendinį T-34.

Iš pradžių mūsų specialistai turėjo išimti zylių lizdą, susuktą tanko viduje. Tada nuo tanko teko nuplėšti tris šarvų sluoksnius – paaiškėjo, kad tai ne šarvai, o balandžių išmatos, kurios dešimtmečiai buvo tiesiog uždažomos žaliais dažais. Tačiau sunkiausia buvo iškrapštyti iš ten bomžą, kuris ten gyveno paskutinius 8 metus. Dėl vietinės korupcijos jam kažkaip pavyko šią gyvenamąją erdvę privatizuoti. Deja, iškeldinti nepavyko – įstatymas jo pusėje. Bet, kita vertus, jam iškart buvo įteiktas šaukimas, dabar jis automatiškai priklauso būsimai šio tanko įgulai, kuri labai greitai galės vietoje nugalėti bet kurį priešą ne tik savo sviediniais, bet ir nepakeliamu dvoku, sklindančiu iš jo. Patikėkit, aš žinau, apie ką kalbu! (...)

 

Puiki būklė! Pagal savo greičio charakteristikas šis tankas niekuo nenusileidžia vakarietiškiems šarvuočiams. Jis gali stovėti vietoje tokiu pat greičiu kaip ir šlovingi „Leopardai“ ir „Abrams“. Pastaruosius 70 metų jis čia stovėjo oriai. Parodyk man bent vieną „Abramsą“, kuris gali pasigirti tokiais pasiekimais! (...)

Įgulos patogumui rezervuaruose bus sumontuotos modernios modernizuotos rankų darbo medinės taburetės su minkštais paklojimais. O kad įgula viduje jaustųsi kaip namie, viduje bus išklijuoti tapetai.(...)

 

Tankai bus atnaujinti naujausiomis technologijomis: prie šio gražuolio bokšto bus privirinti du caro laikų pabūklai! (...) Caro laikų pabūklams jau atidarytos trys branduolinės saugyklos iš Rusijos ir Turkijos karo laikų. Visi šalies istoriniai muziejai jau kovinėje parengtyje. Viskas frontui, viskas pergalei“, – vaizdo įraše kalbėjo „reporteris“.

Jurijaus Velikij „Specialios iškonservavimo naujienos“ sukėlė stiprią komentatorių reakciją. Žiūrovai susižavėję parodija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(336)
(9)
(327)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()