[ŽT] „@#$%$, mes čia turime vieną debilą!“ Nutekėjo, koks košmaras vyksta kariuomenėje (Video)  ()

Dėl didelių nuostolių į Rusijos Federacijos okupacinės armijos gretas masiškai verbuojami kaliniai ir kiti „nepatikimi“ veikėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas (GUR MO) paskelbė pokalbio pasiklausymą tarp Rusijos karininkų iš RF ginkluotųjų pajėgų 1-ojo „armijos korpuso“ 3-iosios brigados. Jie kalbėjo apie tai, kad vadovybė sučiupo vieną iš karių vartojant narkotikus.

Įrašas buvo paskelbtas kovo 25 d. Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato „YouTube“ kanale.

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų karininkas įspėja kolegą apie atvykstančią komisiją ir prašo jo paslėpti visus tvarkos pažeidimo pėdsakus, įskaitant alkoholį ir telefonus.

„Meškine, ar tu dabar užsiėmęs? Duok man 5 minutes. Ar dabar gali kalbėti? Šiandien, ko gero, n*****, atvaro komisija, darys kratą. Mes čia turime vieną debilą, apsvaigusį nuo narkotikų. Mes jį skubiai išvežėme. Susileido, po velnių! Vienas iš tų, kuris serga... Įspėk kitus. Kad nebūtų girtų, nebūtų telefonų ir t.t.“, – kalbėjo okupantas.

 

Dėl didelių nuostolių į Rusijos Federacijos okupacinės armijos gretas masiškai verbuojami kaliniai ir kiti „nepatikimi“ veikėjai. Šiuo atžvilgiu Rusijos kariuomenėje viskas yra labai blogai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(4)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: