„Nusimovė kelnes ir pradėjo“. Kyla didžiulis skandalas – Rusijos generolas šokiravo visus pozicijos karius  ()

Aukšto rango generolas per vizitą Rusijos ginkluotųjų pajėgų užnugario pozicijoje Ukrainoje pademonstravo neadekvatų elgesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinis Z kanalas pranešė apie keistą incidentą, įvykusį kovo 25 d. Rusijos ginkluotųjų pajėgų pozicijoje trečiojoje gynybos linijoje. Jame teigiama, kad Rusijos generolas per pozicijos apžiūrą elgėsi neadekvačiai.  Šią istoriją paskelbė Wayne'as Howellas, tarp karo gerbėjų populiarus šaltinis, pranešė Dialogue.UA.

Pasak jo, skandalas kilo vizito Rusijos pozicijose metu. Rusijos generolas rodė genitalijas, taip pat įžeidinėjo kariškius.

„Per vieną savo vizito valandą jis padarė daugiau, kad pakenktų karinei moralei, nei du mėnesiai sunkių kovų. Jis pradėjo nuo to, kad apeidamas „mobikų“ pozicijas trečiojoje linijoje visų akivaizdoje nusimovė kelnes ir, imituodamas lytinį aktą, šaukė: „Štai ką su jumis padarys u**kai (ukrainiečiai - red.), kai jie čia ateis“. Ir pulko vadas, ir grupės atstovai susigūžė. Kai jau priėjo iki tiesioginių įžeidinėjimų personalo atžvilgiu, jis buvo sugėdintas ir išvažiavo su žodžiais: „Galit manęs nemėgti, bet užduotis turi būti įvykdyta“, - pranešė šaltinis. Rusijos generolo tapatybė slepiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(8)
(35)

Komentarai ()