HIMARS smogė į Melitopolį: skelbiama, kas nutiko (Video)  ()

Z kanalai praneša apie 5-6 HIMARS raketas, „atskridusias“ į Melitopolį: paskelbta filmuota medžiaga. Viena iš rytinių raketų kovo 29 d. Melitopolyje nukrito į lokomotyvų depo pastotę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 29 d., apie 5.30 val., okupuotas Melitopolis pabudo nuo daugybės sprogimų. Z kanalai iš karto suskubo pranešti apie oro gynybos darbą, tačiau bent viena raketa pataikė į taikinį – lokomotyvų depo teritoriją, kurioje yra pastotė.

Tai pranešė „RIA Melitopol“ žurnalistai.

Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas taip pat patvirtino sprogimus lokomotyvų depo pastotėje. Dėl to daugelis gyvenviečių liko be elektros: nemažai kaimų ir paties Melitopolio vakariniai bei šiauriniai rajonai.

Vėliau šią žinią patvirtino kolaborantas Rogovas. Jis pripažino raketų atakų lokomotyvų depui faktą. Anot jo, aukų nėra.

Z kanalai praneša, kad priešo oro gynybos sistema veikė „puikiai“. Teigiama, kad penkios HIMARS raketos buvo paleistos link Melitopolio, trys buvo numuštos artėjant prie miesto, viena tiesiai mieste, ir tik penktoji pataikė į taikinį.

 

 

Tuo pačiu metu vietos studentės pareiškimai skiriasi nuo tų, kuriuos paskelbė Z kanalai. Ji teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš HIMARS į miestą paleido 6 raketas. Teigiama, kad numuštos tik dvi, o keturios pataikė į taikinį. Vienas iš tikslų – kolegijos teritorija. Gali būti, kad būtent joje buvo įsikūrusi viena iš okupantų būstinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: