Maskvos ir Peterburgo gyventojams Kremlius liepė „pasiieškoti artimiausios slėptuvės“: kas nutiko?  (0)

Maskva ir Sankt Peterburgas ruošiasi: internete platinami bombų slėptuvių žemėlapiai su adresais ir geometriniais duomenimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dviejų didžiausių Rusijos didmiesčių – Maskvos ir Sankt Peterburgo – gyventojai ruošiasi tam, kad Kremliaus Ukrainoje sukeltas karas pasieks ir juos.

Jau buvo pranešta, kad Kremliaus nurodymu visoje Rusijos Federacijoje rengiamos slėptuvės nuo bombų, ši informacija pasitvirtino. Maskvos ir Sankt Peterburgo gyventojams jau patarta atidžiau sekti informaciją apie artimiausias slėptuves. Reguliarūs sprogimai Rusijos užnugaryje byloja apie „specialiosios karinės operacijos“ sienų išplėtimą link pačios Rusijos.

„Specialioji operacija“ vyksta pagal planą, tačiau dėl dabartinių įvykių visiems maskviečiams ir Sankt Peterburgo gyventojams patariama susipažinti ir turėti atnaujintą slėptuvių nuo bombų žemėlapį, praneša Dialogue.UA.

 

Kaip patariama socialiniuose tinkluose, kur paskelbti detalūs požeminių slėptuvių žemėlapiai su adresais ir geometriniais duomenimis, maršrutą iki artimiausios slėptuvės geriau iš anksto atsispausdinti ir iki jos nueiti pėsčiomis. Maskvos ir Sankt Peterburgo gyventojų laukia dešimtys bunkerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: