[ŽT] „Tai didelė Putino dovana Ukrainai. Netrukdykite jam“  ()

Kuo daugiau šiandien Rusijos Federacija išeikvos savo pajėgų, tuo lengviau Ukrainos gynybos pajėgoms bus sugriauti Rusijos gynybą kontrpuolimo metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina neskuba su plačiai paskelbtu pavasario kontrpuolimu. Taip yra dėl to, kad Rusijos puolimas dar nesibaigė.

Apie tai savo „Telegram“ kanale kalbėjo Alfredas Kochas, buvęs aukštas Rusijos vyriausybės pareigūnas, šiuo metu gyvenantis Vokietijoje.

„Zalužnas laukia, kol „vagneriečiai“ visiškai išsikvėps ir užges paskutiniai „didžiojo Rusijos puolimo“, paskelbto prieš Naujuosius metus, pliūpsniai. Putinas turi sudeginti paskutines Rusijos dalinių jėgas“, – sakė Kochas.

Jis pridūrė, kad kuo daugiau šiandien Rusijos Federacija išeikvos savo pajėgų, tuo lengviau Ukrainos gynybos pajėgoms bus sugriauti Rusijos gynybą kontrpuolimo metu ir  tuo mažiau ukrainiečiai patirs nuostolių.

Apskritai, pažymėjo Kochas, Rusijos puolimas įstrigo, net neprasidėjęs. „Vagneriečiams“ nepavyko paimti net Bachmuto, nepaisant milžiniškų nuostolių –  dėl „mėsos šturmų“ iš „Wagner“ beveik nieko neliko.

 

Rusijos Federacijai šiandien teisingiausias sprendimas būtų sustabdyti puolimą ir pereiti į gynybą, siekiant sutaupyti išteklių prieš Ukrainos kontrpuolimą. Tačiau Rusijos Federacijos valdžia, laimei, neskuba to daryti.

„Tai, kad jis (Putinas – red.) ir toliau žengia į priekį, yra didelė dovana Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Ir tol, kol jis ją duoda, netrukdykite jam (...), nereikalaukite puolimo iš Zalužno“, – pareiškė Kochas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(5)
(213)

Komentarai ()

Susijusios žymos: