[ŽT] Pats Syrskis paskelbė apie situaciją Bachmute: kas ten vyksta (Foto)  ()

„Mes juos nugalėsime. Nes tai mūsų žemė. O Bachmutas yra Ukraina.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausumos pajėgų vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis praneša, kad Bachmutas tebėra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamas, o priešas ten praranda jėgas.

Apie tai Syrskis rašė „Telegram“ kanale, informuodamas apie situaciją Bachmuto kryptimi. Jis pažymėjo, kad nuolat dirba su padaliniais, kurie atlieka užduotis karščiausiuose fronto linijos taškuose.

„Susitikau su kareiviais ir vadais, kurie sugriovė „vagneriečių“ ir rusų desantininkų nenugalimumo mitą. Priešas silpsta ir savo nesėkmes bando dangstyti klastotėmis apie Bachmuto paėmimą. Tačiau tiesa ta, kad sėkmingas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbas paneigia visas Rusijos propagandistų pastangas“, – pabrėžė Syrskis.

 

Jis pabrėžė, kad visos Ukrainos kariuomenės judėjimas pirmyn priklauso nuo to, ką kiekvienas karys šiuo metu veikia savo fronto sektoriuje, savo apkasuose fronto linijoje.

„Mes juos nugalėsime. Nes tai mūsų žemė. O Bachmutas yra Ukraina“, – pridūrė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: