[ŽT] Po Tatarskio likvidavimo Rusijoje panika: skelbiama, ką skubiai daro Solovjovas  ()

Rusijos Federacijoje prasidėjo žiniasklaidos atstovų medžioklė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-04 [ŽT] Po Tatarskio likvidavimo Rusijoje panika: skelbiama, ką skubiai daro Solovjovas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertai ir analitikai vienbalsiai teigia, kad už Tatarskio nužudymą atsakingas Kremlius, kuris taip nori sustiprinti cenzūrą Rusijos Federacijoje karo Ukrainoje fone.

Balandžio 2 d. Azatamas Maitanovas savo socialinio tinklo puslapyje paskelbė įrašą apie Solovjovą, kuris kažkodėl kardinaliai pakeitė visus artimiausius kūrybinius planus.

Šaltinis praneša, kad propagandistas nusprendė atšaukti savo kūrybinį vakarą. Gali būti, kad tokiam sprendimui įtakos turėjo tinklaraštininko Tatarskio, kuris jau pragare klausosi Kobzono dainų, nužudymas.

Maitanovas, kaip ir daugelis ekspertų, įsitikinęs, kad Rusijos Federacijoje prasidėjo žiniasklaidos atstovų medžioklė. Gali būti, kad sekančios figūrėlės paruoštos Solovjovui, Skabejevai ir Simonian.

 

Dieną anksčiau FSB pareigūnai tariamai sulaikė įtariamąją Tatarskio nužudymu. Paaiškėjo, kad ji – vietos gyventoja, 2022 metais dalyvavusi prieškariniuose mitinguose Sankt Peterburge.

Kartu ekspertai teigia, kad tokią žmogžudystę galėjo suplanuoti tik profesionalas, o tai reiškia, kad už sprogimą kavinėje atsakingos Rusijos specialiosios tarnybos, kaip ir situacijoje sprogus Darjos Duginos automobiliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(273)
(5)
(268)

Komentarai ()

Susijusios žymos: