„Jie gali numušti bet ką“. Putino paranoja pasiekė neregėtą lygį – skelbiama, kas saugo rezidenciją (Video)  ()

Putino paranoja pasiekė neregėtą lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino paranoja pasiekė neregėtą lygį. Rusijos Federacijos prezidento rezidenciją saugo oro gynybos sistemos „Pantsir-S1“.

Taigi, Putiną „Pantsir-S1“ saugo ne tik darbo vietoje, Kremliuje, bet ir jo laisvalaikio leidimo vietoje – rezidencijoje Krasnaja Polianoje.

Visų pirma, tokios oro gynybos sistemos buvo pastebėtos prie rezidencijos Valdajuje, Novgorodo srityje, taip pat Novo-Ogariove netoli Maskvos. Apie tai balandžio 3 dieną pranešė opozicinio kanalo „Navalnas LIVE“ žurnalistai.

Laidoje buvo parodyta daugybė nuotraukų, kuriose matyti „Pantsir-S1“ kompleksai, išdėstyti taip, kad būtų užtikrinta oro gynyba teritorijoms, kuriose yra Kremliaus vadovo rezidencijos.

„Jie gali numušti bet ką ore – raketą, sraigtasparnį ar droną“, – aiškino žurnalistas.

Be to, oro gynybos sistemos buvo sumontuotos ir ant kai kurių Maskvos pastatų stogų. Oro gynybos įranga buvo matyti ant Vidaus reikalų ministerijos stogo, ant Gynybos ministerijos pastato ir verslo centro stogo.

Taigi, oro gynybos sistemos yra išdėstytos taip, kad blokuotų bet kokių oro objektų priartėjimą prie Kremliaus iš visų pusių.

„Putinas tikrai bijo, kad jam dirbant į jį rėšis raketa“, – sako žurnalistas.

Tačiau šalies agresorės vadovo baimės jį persekioja ne tik darbe, bet ir laisvalaikiu. Žurnalistai išsiaiškino, kad „Pantsir-S1“ stovi Krasnaja Polianos rajone, kur yra slapta Putino žiemos rezidencija.

 

Teritorija, kurioje iš tikrųjų buvo pastatytas slidinėjimo kurortas, oficialiai priklauso įmonei „Gazprom“. Taip pat yra vadinamieji „Oficialių svečių priėmimo namai Achipsė“ (pagal vietinės senovės viduramžių tvirtovės pavadinimą), kurių plotas 3800 kv. m.

Būtent ten oro gynybos kompleksas saugo Putiną, kuris, anot žurnalistų, žiemos sezonu mėgsta ilsėtis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(16)
(-6)

Komentarai ()