[ŽT] Skelbiama galingos gynybos linija: „Pažiūrėkite į žemėlapį, rusai negali jos niekur kirsti“ (Video)  ()

Padėtis Bachmute sunki, bet yra kontroliuojama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs Ukrainos karo ekspertas teigė, kad padėtis Bachmute, nors ir sunki, bet yra kontroliuojama, todėl šiandien Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išvedimo iš miesto klausimas nekeliamas. Kol Bachmuto gynėjai kontroliuoja maršrutą, kuriuo tiekiami ginklai, amunicija, maistas ir išvežami sužeistieji, tol nereikia atsitraukti į paruoštas linijas.

Romano Svitano nuomonę apie Bachmuto gynybos tikslingumą ir momentą, kai Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms reikės palikti miestą, galima rasti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paskelbė informaciją apie situaciją Bachmute: „Pažiūrėkite į žemėlapį. Tai maršrutas, kuris eina iš Kostiantynivkos, tai yra gynybos linija. Rusai negali jos niekur kirsti, maršrutas siekia kažkur iki Bachmutkos. Toliau gynybos linija tęsiasi palei Bachmutką, kurią mes laikome iš Rytų, o dabar laikome, vadinamosios Artiomovskio spalvotųjų metalų apdirbimo gamyklos pramoninę zoną, esančią šiaurėje.

 

Paklaustas, kiek laiko galės išsilaikyti Bachmuto gynėjai, karo ekspertas atsakė: „Jie niekada nepriartėjo prie šio maršruto. Tai gynybos linija. Kol jie nekirs šio maršruto, nėra prasmės atitraukti karių iš centro. Jeigu jie priartės prie šio maršruto tada tikslinga atsitraukti, pajudant pora kilometrų į vakarus (3 km iki Hromove)“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: