[ŽT] Rusijoje kyla panika, visoje kariuomenėje padidinta kovinė parengtis: kas nutiko?  ()

Rusijos kariai pereina prie sustiprintos kovinės parengties režimo, tikėdamiesi didelio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinių pajėgų gretose kyla panika dėl artėjančio Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimo.

Apie tai rašo Rusijos Z kanalai, tarp jų ir Kremliaus propagandistė Marina Charkova.

Kalbėdama apie užpuolikus, propagandistė teigė, kad nuo vakar vakaro Ukrainos ginkluotosios pajėgos padidino žvalgybinį ir kovinį aktyvumą. Tai siejama su pasirengimu kontrpuolimui.

„Ukrainiečiai atakuoja išilgai visos fronto linijos. Nuo vakar vakaro daugumoje vietovių pastebimai padaugėjo žvalgybos elementų, padaugėjo ginkluotų kautynių, ir pasirengimo joms. Artilerija ruošiasi smogti, smarkiai išaugo priešo žvalgybos veikla“, – skundėsi propagandistė.

Anot jos, įsibrovėlius pradėjo labai trikdyti Ukrainos diversantų prie fronto linijos veikla, taip pat kovinių ir žvalgybinių bepiločių orlaivių skrydžiai ne tik fronte, bet ir užnugaryje. Ukrainos pusė, kas yra svarbu, atvirai skelbia apie būsimą didelį kontrpuolimą.  

 

Tačiau operacijos detalės dėl akivaizdžių priežasčių griežčiausiai saugomos. Rusai vis dar nežino, kuriame konkrečiai sektoriuje ruošiamasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržiui, tačiau Kryme jau statomos gynybinės linijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(4)
(191)

Komentarai ()

Susijusios žymos: