Kas bus, jei rusai iš kosmoso pastebės Ukrainos puolimo brigadas? Ždanovas skelbia stulbinamą atsakymą (Video)  (3)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pasakojo apie tai, kodėl rusai negali iš anksto žinoti, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos puolimui sutelks kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas paaiškino, ar rusams pavyks sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomąjį puolimą, sužinojus apie tai per palydovus. Karo ekspertas atsakė neigiamai, nes Rusijos Federacija neturi modernios įrangos, skirtos aptikti ir fiksuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą.

Informaciją apie rusų žvalgybos galimybes galite sužinoti iš Olego Ždanovo iš „YouTube“ kanalo vaizdo įrašo.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas apie Rusijos žvalgybinį potencialą pasakė taip: „Jūs viską suprantate teisingai. Dėl teritorijų skenavimo - tam reikia turėti tam technines galimybes. Aš jums pasakysiu iš karto, kad Rusijos Federacija jų neturi“.

Karo ekspertas taip pat sakė, kuo vietoj šiuolaikinių palydovų naudojasi Rusijos Federacija: „Jie gali fotografuoti teritoriją, o paskui studijuoti aerofotografijas, o šiuo metu gali gauti internetinius objektų vaizdus, naudojant tą pačią kosminę žvalgybą, naudojant tuos pačius palydovus.

 

Tai, beje, dar vienas mitas. Šis karas yra daugelio mitų apie Rusijos kariuomenę atskleidimas. Ne, jie nieko nemato. Jie gauna tik post factum vaizdus iš kosmoso“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(5)
(157)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: