Kinija skelbia grėsmingą video – pademonstravo kaip invazijos metu tiesiog nušluoja Taivaną (Video)  ()

Praėjus kelioms valandoms po trijų dienų karinių pratybų Taivano sąsiauryje, Kinijos kariuomenė paskelbė simuliacinį vaizdo įrašą, kuriame parodyta, kaip galėtų atrodyti plataus masto ataka prieš Taivaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės valdomas leidinys „Global Times“ klipą pakartotinai paskelbė „Twitter“, kariuomenės Rytų  vadovybei pasidalijus animuotu vaizdo įrašu savo oficialioje „WeChat“ paskyroje – Kinijos socialinės žiniasklaidos paskyroje.

Kompiuteriu sugeneruotame vaizdo įraše matyti iš Kinijos teritorijos paleidžiamos raketos, nusileidžiančios Taivane ir jo aplinkiniuose vandenyse, ir parodo, kaip Kinijos pajėgos, įskaitant karinius orlaivius ir karinio jūrų laivyno laivus, galėtų pradėti koordinuotą ataką.

 

Nors vaizdo įrašas gali būti suvokiamas kaip propaganda po Taivano lyderės Tsai Ing Wen vizito JAV, juo aiškiai siekiama sutramdyti Taipėjaus pastangas ieškoti tarptautinės paramos siekiant apsaugoti savo suverenitetą.

Taivano prezidentė Tsai antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ pasmerkė Kiniją už jos „neatsakingą“ elgesį dėl karinių pratybų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(19)
(-16)

Komentarai ()