[ŽT] „300 000 paimta į karą, 1 000 000 pabėgo“. Putinas viešai pripažino katastrofą, rusai įsiutę  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas staiga „praregėjo“ - Rusijoje trūksta darbuotojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 11 d. Vladimiras Putinas, susitikime su vyriausybės nariais, pareiškė, kad Rusijos ekonomika daugelyje sektorių susiduria su darbuotojų trūkumu. Nepaisant to, anot Rusijos prezidento, Rusijos ekonomikos būklės vertinimai „ženkliai pagerėjo“, infliacija smarkiai sulėtėjo, o biudžeto pajamos iš naftos ir dujų netrukus atsigaus.

Rusijos visuomenė į šį pareiškimą reagavo priešiškai. „Telegram“ kanalas „Dabl Jat“ pažymėjo, kad, matyt, dėl darbuotojų trūkumo Rusijoje šiandien buvo priimtas įstatymas, „palengvinantis“ darbingiausių gyventojų sutelkimo procesą.

Tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas pareikalavo, kad Rusijos valdžia apsispręstų, ar jiems reikia darbuotojų, ar karių, kad galėtų atakuoti.

 

„300 tūkstančių sveikų vyrų paimta į karą, 1 000 000 pabėgo į užsienį – reikia galvoti, aiškus trūkumas. O šiam fone dar priimamas įstatymas, pagal kurį išvis nebus kam dirbti“, – sakė jis, pažymėdamas, kad būtent Kremlius sukuria problemų ekonomikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(2)
(148)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: