Skabejeva akimirksniu užčiaupė ekspertą: tokios žinios būtų šokas rusams (Video)  (1)

Eteryje išgirdusi nepatogią tiesą, Skabejeva akimirksniu nutraukė svečią, nukreipdama žiūrovų dėmesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laidos „60 minučių“ studijoje diskutuojant apie Pentagono nutekintą informaciją apie Rusijos kariuomenės būklę, buvęs šnipas Leonidas Rešetnikovas pradėjo kalbėti rusams „nepatogią“ tiesą apie tai, kaip giliai amerikiečių žvalgyba infiltravosi į Rusijos specialiąsias ir vidaus saugumo tarnybas, gaudama slaptą informaciją, po ko Skabejeva iškart nutraukė svečią ir nukreipė pokalbį. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Rešetnikovas pareiškė, kad paskelbtoje medžiagoje yra slaptų duomenų, kurių Vašingtonas „neturi“ žinoti apie Rusijos kariuomenę. Įslaptintų duomenų masyvas leidžia manyti, kad gauta informacija buvo gauta žvalgybos.

Joje yra informacijos, kurios priešas neturi žinoti apie mus, apie mūsų planus. Ten yra medžiagos, kuri, atrodo, buvo gauta žvalgybos būdu. Tai įspėjimas mums“, - sakė jis, atkreipdamas dėmesį į sunkią Rusijos kariuomenės psichologinę būklę, didelius nuostolius ir planus, kuriuos visiškai atskleidė JAV žvalgyba. Atsakydama į tai, Skabejeva akimirksniu pertraukė savo svečią, nukreipdama dėmesį nuo nepatogios temos į diskusiją apie Rusijos priešlėktuvinę gynybą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(4)
(47)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: