„Kas po velnių tas padaras. Bedantė fėja?“ Nufilmuota, ką sučiupo ukrainiečiai (Video)  ()

Parodė, ką sučiupo Ukrainos kariai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nufilmuota, ką sučiupo ukrainiečiai.

„Kas po velnių tas padaras. Bedantė fėja?“, – rašo „Twitter“ vartotojas NOËL.

Šiaip ar taip, šis padaras įtrauktas į mainų fondą. Sučiuptas okupantas atrodo kaip tikras orkas – ištrėkštom akim ir be dantų, tikras siaubas.

Į nelaisvę pateko ir daugiau Rusijos karių.

Generolas Oleksandras Tarnavskis parodė vaizdo įrašą su Rusijos kariškiais, kuriuos Ukrainos gynybos pajėgos paėmė į nelaisvę Donecko srities Marjinkos rajone, kur vyksta įnirtingi mūšiai.

 

Vaizdo įraše belaisviai skundžiasi prastu aprūpinimu Rusijos armijoje – anot jų, vadai jiems duoda sovietines neperšaunamas liemenes ir šalmus, kurie negali užtikrinti tinkamos apsaugos, dėl ko okupantai patiria didelių nuostolių.

Už atsisakymą pulti, anot vieno iš okupantų, vadai muša mobilizuotus ir grasina fizinėmis represijomis jų artimiesiems. Kitas belaisvis pasakojo apie piktnaudžiavimą alkoholiu okupantų gretose ir kyšius, duodamus vadams, siekiant išvengti dalyvavimo šturmuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(1)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: