„Senelis visiškai išprotėjo“: internetas tiesiog ūžia, kokią dovaną kariuomenei įteikė Putinas (Video)  ()

„Visiškai beprotiška“ – žiniasklaida parodė, kokią dovaną V. Putinas atnešė Rusijos kariuomenei.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-19 „Senelis visiškai išprotėjo“: internetas tiesiog ūžia, kokią dovaną kariuomenei įteikė Putinas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje Kremliaus spaudos tarnyba paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti V. Putino vizitas į okupuotas Ukrainos teritorijas. Rusijos propagandistai nusprendė pasinaudoti šia kelione, kad sustiprintų Putino įvaizdį rusų akyse, tačiau Rusijos prezidentas savo kreipimesi vėl sulaukė pašaipų. Paaiškėjo, kad padėti Rusijos kariuomenei prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą V. Putinas atnešė ikonos kopiją, kurią iškilmingai perdavė vietos vadovybei.

„Senelis visiškai išprotėjo“, – vaizdo įrašą komentuoja socialinių tinklų vartotojai.

Įvykio vaizdas atrodė juokingai ir karikatūriškai: sprendžiant iš baltų plytelių, V. Putinas buvo gydymo įstaigos sanitariniame bloke, ant kurio sienos už nugaros kabėjo Rusijos vėliava. Pateikdamas kopiją, jis bandė suteikti jai istorinį svorį ir pareiškė, jog vienas iš žlugusios Rusijos imperijos laikų karinių vadų turėjo panašią ikoną.

 

Internautai taip pat pažymėjo, kad Rusijos okupacinės pajėgos fronte laukia ginklų, šarvuočių ir amunicijos, kurių labai trūksta. Tačiau V. Putinas nusprendė jiems atnešti ikonos kopiją, kurią iškilmingai įteikė filmuojant kameromis. Kartu V. Putino ištarti žodžiai leido nustatyti, kad kelionė į kariuomenę vyko dar prieš Velykas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(7)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: