Žvalgyba: Rusijoje panika, elitas skubiai siūlo slaptus sandorius Ukrainai - kas nutiko?  ()

Vadinamasis Rusijos elitas baiminasi dėl savo ateities, todėl ieško kontaktų su Ukraina ir kitomis šalimis, kad gautų galimas saugumo garantijas po Rusijos pralaimėjimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrejus Jusovas, praneša Censor.net, cituodamas „LIGA“.

A. Jusovas buvo paklaustas, ar Rusijos elitas siekia užmegzti ryšius su Ukraina, kad „prisidengtų užpakalį“ ar išliktų gyvas.

„Jie tikrai ieško išeičių. Ir ne tik su Ukraina. Geografija, kurioje jie bando gauti asmenines saugumo garantijas sau, savo turtams, savo šeimoms, yra gana plati“, - sakė Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas.

Jis pažymėjo, kad visų pirma rusai šias pastangas deda siekdami išvengti galimo baudžiamojo persekiojimo ateityje.

Šiuo metu kalbama daugiau apie tradicinį verslo elitą, tačiau jau yra ir politinio segmento atstovų iš Kremliaus viršūnėlių. Šis procesas tik įgaus pagreitį“, - sakė A. Jusovas.

 

Žvalgyba prognozuoja, kad kuo didesnė bus Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgų sėkmė, tuo daugiau tokių kontaktų bus užmegzta.

„Ukraina neabejotinai naudoja bet kokias priemones, kūrybiškiausius metodus, kad paspartintų mūsų teritorijų išlaisvinimą, kad agresoriaus valstybė būtų patraukta atsakomybėn... Įgyvendinama daugybė kontaktų ir operacijų, apie kurias dabar negalime kalbėti. Bet po pergalės, patikėkite, bus daug įdomių dalykų“, - sakė A. Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(2)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: