„Jis tiesiog apsvaigo. Daugiau nei minutę buvo be žado“. „General SVR“ skelbia, ką generolai pranešė Putinui  (1)

Tapo žinoma, kaip reagavo Putinas, sužinojęs apie Belgorodo bombardavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „General SVR“ skelbia, kaip reagavo Putinas, sužinojęs apie Belgorodo bombardavimą.

„Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vaizdo ryšiu surengė du susitikimus su armijos ir valdžios atstovais. Vietos savivaldos plėtros tarybos posėdį vaizdo konferencijos būdu surengė panašus į prezidentą vyras, o susitikimas su Michailu Kotiukovu buvo „konservai“ (iš anksto įrašytas Putino vaizdo įrašas – Red.), o tai, tiesą sakant, nebuvo itin slepiama.

Prezidentas prastėjančios sveikatos fone, gydančių medikų patarimu, stengiasi daugiau ilsėtis ir neįsitempti. Tačiau neįmanoma nestresuoti. Vakar vykusiame susitikime su karinio bloko vadovybės atstovais, išklausęs pranešimą apie padėtį fronte, prezidentas priminė kariškiams pažadus iki gegužės 1 dienos „išvaduoti“ Bachmutą.

Karinio bloko vadovybės atstovai pažadus patvirtino, tačiau Putinas nervingai  išreiškė dar vieną abejonę grasinimais, susitikimą užbaigdamas nereikšminga pastaba. Vakaro įvykiai parodė, kad prezidentas griežtai su karine vadovybe kalbėjo ne veltui.

Tą vakarą Putinui buvo skubiai pranešta, kad Rusijos karinis lėktuvas „netyčia numetė“ bombą ant Rusijos Belgorodo, prezidentas, matyt, apsvaigęs nuo to, ką išgirdo, tiesiog daugiau nei minutę buvo be žado.

Tada bent 10 minučių Putinas, pereidamas prie šauksmo, o kartais ir necenzūriniais žodžiais, su juo bendraujantiems karinės vadovybės atstovams bandė perteikti savo nepasitenkinimą susiklosčiusia situacija.

 

Ir tik po to, kai buvo pranešta, kad „tikrai“ niekas nežuvo ir niekas nebuvo sužeistas, prezidentas kiek nurimo ir davė įsakymą „nieko nesugalvoti ir paskelbti taip, kaip yra“.

Prezidentas išėjo ilsėtis tamsesnis už debesį. Gydytojų paskirto poilsio režimo jam trukdo laikytis tokie kariniai kenkėjai. Tačiau jie negali sunaikinti kažkieno prezidento, todėl bent jau turi pabandyti sunaikinti saviškį“, – rašo „Telegram“ kanalas „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(318)
(7)
(311)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: