Girkinas atvirai paskelbė apie žiaurią Bachmuto „paslaptį“, kuri slepiama nuo rusų  ()

Visiškas miesto užėmimas niekaip nepagerins Rusijos kariuomenės padėties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dešimtys tūkstančių samdinių ir kariškių, kuriuos Rusijos Federacija metė per Bachmuto puolimą, yra beprasmės aukos. Visiškas miesto užėmimas niekaip nepagerins Rusijos kariuomenės padėties.

Tokį pareiškimą savo „YouTube“ kanalo eteryje, balandžio 22 dieną, paskelbė FSB diversantas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad net Jevgenijus Prigožinas, kurio „Wagner“ tiesiogine prasme buvo sunaikintas kovose už šį miestą, prakalbo apie Bachmuto puolimo beprasmiškumą.

„Pagaliau „Wagner“ savininkas p. Prigožinas pasakė, kad Bachmutas ir jo galutinis užėmimas neturi jokios strateginės svarbos. Galbūt todėl, kad Bachmute „Wagner“ iš tikrųjų prarado visus savo pėstininkus. Ten dabar, kartu su „Wagner“ išgyvenusiais daliniais, kovoja Donecko „mobilizuotieji“, „savanoriai“ ir RF ginkluotųjų pajėgų daliniai... Apskritai „Wagner“ reikia atitraukti į užnugarį ir visiškai pertvarkyti, kad vėl galėtų vykdyti puolamuosius mūšius. Prigožinas tiksliai pakartojo tai, ką sakiau pernai žiemą ir rudenį, kai prasidėjo Bachmuto ir Soledaro puolimas. Dėl ko, beje, mane labai kritikavo, įskaitant ir nepadorią kritiką iš to paties Prigožino“, – kalbėjo  Rusijos diversantas.

Jis patikino, kad viso miesto užėmimas nepakeis apgailėtinos Rusijos kariuomenės padėties fronte. Ir tai buvo žinoma nuo pat pradžių.

Bachmutas neturėjo ir negalėjo turėti jokios strateginės reikšmės. Net jei „Wagner“ pavyktų jį paimti žiemą pagal numatytą planą, tai nieko neduotų. Mūsų kariai pasiektų tik kitą ilgalaikės priešo gynybos juostą, stipriausią juostą Konstantinivka – Slovjanskas – Kramatorskas... Smagu, kai karo vadas, pasiuntęs savo žmones skerdimui, staiga pradeda pripažinti, kad viso to nelabai reikėjo“, – pareiškė Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(9)
(212)

Komentarai ()

Susijusios žymos: