Ždanovas skelbia, ką padarė Budanovas: dabar rusai nemiegos visą gegužę (Video)  ()

Ukrainos žvalgybos vadovas užsimena priešui apie Ukrainos planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pakomentavo naują interjero elementą, atsiradusį Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovo Kyrylo Budanovo kabinete. Ten buvo pastebėtas Maskvos žemėlapis, neaišku, kokiam tikslui atsiradęs. Karo ekspertas užsiminė, kad tokiu būdu Ukrainos žvalgybos vadovas užsimena priešui apie Ukrainos planus.

Olego Ždanovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Apie ukrainiečius suintrigavusį Maskvos žemėlapį Ždanovas turi savo numonę:

Ponas Budanovas – žmogus, turintis labai gerą humoro jausmą. Praeitą kartą, prieš kelis mėnesius, kai buvo kalbinamas, kabinete buvo Rusijos Federacijos žemėlapis, nudažytas skirtingomis spalvomis, ten buvo pažymėti ir tarptautinės teisės subjektai ir  Rusijos Federacijos subjektai, kurie šiek tiek skyrėsi nuo tų, kurie egzistuoja šiandien. Šiandien pasirodė Maskvos žemėlapis“.

 

Kodėl Kyrylui Budanovui reikalingas Rusijos sostinės žemėlapis? Ždanovas atsakė:

„Manau, kad tai yra užuomina į gegužės šventes (gegužės 1 d., gegužės 9 d.). Rusijai tai yra stiprios datos, kurias ji švęs, tai kodėl ne. Galbūt mūsų žvalgyba tyliai kažką galvoja sau. Taigi, rusams pasiųsta tokia žinutė, kad gegužę jie nebemiegos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: