Maskva apsiputos! Rašo visi portalai, kas Lenkijoje nutiko Rusijos sportininkei, kai parodė savo pasą  (2)

„Nakvojau oro uoste, su manimi buvo elgiamasi kaip su trečios klasės piliete.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos aviakompanija „LOT Airlines“ neįleido Rusijos tenisininkės Viktorijos Djačenko į lėktuvą. Sportininkė nepateko į turnyrą Prancūzijoje ir nakvojo oro uoste.

Mergina apie tai kalbėjo rašė savo „Instagram“ paskyroje:

„LOT Airlines („Polish Airlines“) atmetė mano skrydį į turnyrą Korsikoje maršrutu Kairas-Varšuva-Nica, nes esu Rusijos paso savininkė. Aviakompanijos taisyklėse uždrausta rusams skristi su „Lot Airlines“.

Anot Djačenkos, ji turėjo Moterų teniso asociacijos (WTA) ir savo tėvo, kuris tariamai gimė Ukrainoje ir dirba JT, palaikymo laiškus. Tačiau šie argumentai neturėjo įtakos Lenkijos aviakompanijos sprendimui,  Djačenko liko oro uoste.

„Istorijos pabaiga: nakvojau oro uoste, su manimi buvo elgiamasi kaip su trečios klasės piliete, nors išleidau porą tūkstančių eurų. Deja, neturiu galimybės patekti į turnyrą, nes dėl oro linijų draudimų nėra maršruto kurie veža rusus. Dėl to negaliu žaisti turnyre, o vienintelė išeitis – grįžti namo ir dėl šios situacijos praleisti dar vieną žaidimų savaitę“, – rašė tenisininkė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(713)
(18)
(694)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: