Putinas įsiutęs, generolams lekia galvos: „Taip dar reikia sugebėti! Sudegino savo kolonas žygyje!“  ()

Eiliniai pertvarkymai aukščiausioje Rusijos Federacijos karinėje vadovybėje – iškalbingas įrodymas, kad V. Putinas nepatenkintas situacija fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, tikėdamasis pagerinti situaciją fronte, vėl „pataršė“ generolus vadovaujančiose pareigose. Pora vadų neteko pareigų.

Šia informacija pasidalijo Rusijos propagandistas, Z-karo korespondentas Jurijus Kotionokas. Jo informacija nėra patvirtinta, praneša Dialog.UA.

Jis tikina, kad V. Putinas personalo pakeitimo ėmėsi balandžio 20 d., nes buvo nepatenkintas Vuhledaro šturmų nesėkmėmis. Tariamai už šią kryptį atsakingas Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generolas Rustamas Muradovas buvo atleistas iš pareigų.

„Patyrėme didelių nuostolių dėl gyvos jėgos ir technikos (atakuojant Vuhledarą – red.). Taip dar reikia sugebėti! Sudegino savo kolonas žygyje dar prieš mūšio rikiuotę“, – rašė propagandistas. Rusų generolą jis netgi pavadino „mėsininku“, nes jis išsiuntė į mirtį daugybę rusų kareivių.

Be Muradovo, į atsargą buvo išsiųsti generolas Dvornikovas, Žuravliovas ir keli kiti karo vadai.

 

„Praktika parodė, kad Sirijos stiliaus karas Ukrainoje nepasiteisins. Čia priešas yra motyvuotas, pasiruošęs ir gerai aprūpintas“, – skundėsi propagandistas.

Eiliniai pertvarkymai aukščiausioje Rusijos Federacijos karinėje vadovybėje – iškalbingas įrodymas, kad V. Putinas nepatenkintas situacija fronte ir desperatiškai bando ją pakeisti. Ankstesni jo generolų keitimai  nedavė jokių teigiamų rezultatų. Nėra pagrindo manyti, kad tai įvyks dabar.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: