Neįtikėtina! Garsus propagandistas skelbia apie neapykantą Rusijai: „joks nacis nesugebėjo padaryti to, ką padarė rusai“ (Video)  ()

„Kiekvienas, kuris mano, kad Ukraina jam paklus, yra kandidatas į Darvino apdovanojimą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistas Anatolijus Šarijus teigė, kad patys rusai kalti dėl to, kad visi jų nekenčia. Kaip pavyzdį jis nurodė situaciją su šalies viduje perkeltaisiais asmenimis iš Ukrainos.

Balandžio 27 d., jis paskelbė vaizdo žinutę, kurioje kalbėjo apie Rusijos Federaciją ir Rytų Ukrainos gyventojų neapykantą jai.

Prieš metus dalis Rytų Ukrainos gyventojų laukė „išvaduotojų“, daugelis mylėjo Rusijos Federaciją, tačiau po 2022 metų vasario 24 dienos vaizdas kardinaliai pasikeitė.

Atėjo rusų kareivis ir sunaikino viską, kas ukrainiečiams buvo taip brangu: kultūrą, namus ir net protėvių kapus. Žmonės buvo priversti palikti savo namus, o daugelis niekada negalės užsukti į kapines, kuriose ilsisi jų artimieji.

Rusijos Federacija padarė tai, ko „joks nacis nesugebėjo padaryti“, sakė Šarijus. Pasak jo, jis specialiai dabar kalba ukrainietiškai.

 

Propagandistas pripažino, kad taikos metu jokie Ukrainos politiniai judėjimai neprivertė jo kalbėti ukrainietiškai, tačiau Rusijos Federacija sugebėjo padaryti tai savo veiksmais.

Kremlius padarė taip, kad net Šarijus didžiuojasi, kad priklauso Ukrainai.

„Kiekvienas p&%#$^*, kuris mano, kad Ukraina jam paklus, yra kandidatas į Darvino apdovanojimą“, – sakė Šarijus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: