[ŽT] Štai kaip atrodo izoliacija: kas nutiko Lavrovui per JT Saugumo Tarybos posėdį (Video)  ()

Rusijos Federacijos statusas nukrito iki parijos valstybės lygio, su kuria ryšius bando palaikyti tik trečiojo pasaulio valstybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasijuokė iš Kremliaus propagandistų ir Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovo Lavrovo, balandžio 26 d. kalbėjusio JT Saugumo Taryboje. Kremliaus kontroliuojama „RIA Novosti“ paskelbė žinią, kad tarptautinė Rusijos Federacijos izoliacija po invazijos į Ukrainą neva neegzistuoja. Rusijos propagandistai teigė, kad JT Generalinis Sekretorius ir „diplomatai iš daugelio šalių“ prieš susitikimą pasiveikino su Lavrovu .

„Tai neatrodo kaip izoliacija“, – išdidžiai pareiškė Rusijos propagandistai.

Tačiau socialiniuose tinkluose atsakė, kad būtent taip ir atrodo tarptautinė izoliacija: kai vietoj kontaktų su įtakingiausiomis pasaulio šalimis esi priverstas bendrauti su kolegomis iš Vanuatu ir Somalio.

Kaip įrodymą rusai paskelbė vaizdo įrašą, tačiau jis sukėlė tik pajuoką. Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje Lavrovas paspaudė ranką dviem afrikiečiams, kurių vardai yra nežinomi. Be to, tuo metu JT generalinis sekretorius António Guterresas demonstratyviai atsistojo ir nusisuko.

 

Socialinių tinklų vartotojai pastebi, kad po okupacinės kariuomenės įsiveržimo į Ukrainą, Rusijos Federacijos statusas nukrito iki parijos valstybės lygio, su kuria ryšius bando palaikyti tik trečiojo pasaulio valstybės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(251)
(2)
(249)

Komentarai ()

Susijusios žymos: