[ŽT] „Pažadino žvėrį. Bus smūgiai giliai į Rusiją“ (Video)  ()

Rusijoje auga isterija ir baimė dėl artėjančio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje ir toliau auga isterija ir baimė dėl artėjančio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo, kurio rusai laukia su didele baime. Apie jį aktyviai kalba ne tik paprasti Z-kariškiai, bet ir federaliniai Kremliaus televizijos kanalai. Žinomas Rusijos propagandistas, vietos Dūmos deputatas Jevgenijus Popovas (Skabejevos vyras) ragina rusus tikėtis dronų smūgių Rusijos gilumoje dideliu atstumu nuo fronto linijos.

Vaizdo įrašo fragmentą savo socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė britų žurnalistas Francis Scarr.

„Šis kontrpuolimas visų pirma bus psichologinis išpuolis prieš Rusijos gyventojus. Neatmetama galimybė, kad bus atakuojama giliai į Rusiją. Neatmetama galimybė, kad bus atakuojami regionai, kurie yra labai labai toli nuo fronto linijos. Žinoma, turime būti atsargūs“, – perspėja rusų propagandistas.

 

Vartotojai komentaruose pažymi, kad Rusija tikėjosi lengvo pasivaikščiojimo Ukrainoje, tačiau po metų ir karinių pralaimėjimų serijos, pažadino joje žvėrį ir dabar bijo aktyvių Ukrainos kariuomenės veiksmų jau savo teritorijoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: