„Tai, ką iškasė rusai, yra košmaras. Tikiuos jie nebus idiotai“. Ždanovas skelbia rimtą pavojų (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas teigė, kad juodligės išplitimas iš galvijų kapinyno Zaporožėje gali turėti pasekmių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-28 „Tai, ką iškasė rusai, yra košmaras. Tikiuos jie nebus idiotai“. Ždanovas skelbia rimtą pavojų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas teigė, kad priešas jau turi aukų (dviem kariškiams pasireiškė šios mirtinos ligos simptomai), o jei infekciją platins paukščiai ar gyvūnai, gresia epidemija.

Dar vieną analitinį Olego Ždanovo vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas išsamiai papasakojo apie tai, kas įvyko Zaporožėje: „Paaiškinsiu visiems. Zaporožės srityje, kasdami apkasus, rusai iškasė galvijų kapinyną, kuriame pasirodė esanti juodligė. Du rusų kariai jau užsikrėtė (pasireiškė ligos simptomai), visas Rusijos padalinys karantine. Pasakysiu, kad krituliai prisidės prie ligos sukėlėjo patekimo į gruntinius vandenis, bet tikiuosi, jog jie nebus idiotai  ir neplatins infekcijos“.

 

Olegas Ždanovas taip pat išsakė informaciją apie juodligę ir jos plitimą: „Toje vietoje yra šunų ir paukščių. Kai mūšis nurimsta, jie ateina. Varnos nutupia ant mirusiųjų. Yra gyvūnų, o jei gyvūnai pradeda platinti šią infekciją, tada tai bus labai rimta problema, kalbant apie epidemiologinės situacijos pablogėjimą. Tikiuosi, jog jie palaidos šitą kapinyną, bus pakankamai protingi, kad bent įbertų negesintas kalkes“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: