[ŽT] „Niekšai, smirdintys bokalai“. Kremliuje nukirstas rusų generolas pulkininkas (Foto)  ()

„Mariupolio mėsininkas“ nušalintas nuo pareigų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausioje Rusijos karinėje vadovybėje įvyko dar vienas pertvarkymas. Kremliuje „nukirstas“ rusų generolas pulkininkas Michailas Mizincevas, dar vadinamas „Mariupolio mėsininku“.

Pirmasis apie tai pranešė vadinamasis „karo korespondentas“ Aleksandras Sladkovas. Po to informacija buvo patvirtinta „Telegram“ kanale „Anksčiau už visus. Na, beveik“ su nuoroda į savo šaltinius. Pranešama, kad Mizincevas buvo atsakingas už Rusijos kariuomenės logistiką.

Priežastys, kodėl generalinį pulkininką buvo nuspręsta nušalinti nuo pareigų, iki šiol nežinomos. Kremliaus valdžios atstovai oficialių komentarų nepateikė.

Buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka savo „Telegram“ kanale skelbė, kad tai generolas, kuris įsakė bombarduoti gimdymo namus, vaikų ligoninę, dramos teatrą ir civilių namus. Būtent jis atsakingas už Mariupolio sunaikinimą ir dešimtis karo nusikaltimų. Jam nerūpėjo jo pavaldiniai, karius jis vadino „niekšais“ ir „smirdančiais bokalais“. Mizincevas buvo vadinamas „Putino numylėtiniu“, tačiau tai jo neišgelbėjo.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: