„Karas gali baigtis tiesiogine prasme rytoj“ - skelbiama vienintelė sąlyga  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas sakė, kad karas Ukrainoje gali baigtis staiga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Gordonas mano, kad niekas, išskyrus Ukrainos generalinį štabą, negali žinoti, kada įvyks Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas ir kada baigsis karas. Žurnalisto teigimu, tai gali įvykti ir po kelių dešimtmečių, ir jau rytoj, tačiau su sąlyga, kad Putinas bus eliminuotas.

Kalbėdamas apie karo pabaigą Dmitrijus Gordonas sakė: „Pakartosiu tai, ką visada sakiau ir toliau sakysiu: karas gali baigtis tiesiogine prasme rytoj. Įsivaizduokite, kad Putinas buvo kažkur pasmaugtas ir karas iškart baigėsi“.

Tada Dmitrijus Gordonas pridūrė: „Ir karas gali trukti dešimtmečius, nes iš pradžių reikia susitarti, ką laikysime savo pergale. Pakartosiu savo požiūrį, ką laikysiu Ukrainos pergale. Pirmas, Ukrainos kariuomenės priėjimą prie 1991 m. sienų. Ir iškart kyla klausimas: ar tai pergalė? Atsakau: „Ne“. Ši sąlyga yra būtina, bet matematiškai nepakankama. Ko dar reikia Ukrainai, be 1991 m. sienų? Rusijos Federacijos denacifikacijos, deimperializacijos ir desakralizacijos“.

(169)
(16)
(153)

Komentarai ()

Susijusios žymos: