Prigožinas skelbia grėsmingą pareiškimą: „Ką tik žuvo 116 žmonių iš „Wagner“. Ukraina pradėjo kontrpuolimą“ (Video)  ()

Prigožinas skelbia, kad Ukraina pradėjo kontrpuolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas kalbėjo apie didelius savo samdinių nuostolius ir sviedinių trūkumą, taip pat paskelbė „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo pradžią“.

Apie tai jis paskelbė komentare Rusijos žiniasklaidai, kurio ištrauką skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Ką tik žuvo 116 žmonių iš „Wagner“. Siaubingai trūksta sviedinių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą“, – sako Prigožinas.

Jis dar kartą priekaištavo Rusijos gynybos ministerijai, sakydamas, kad jo samdiniai negauna artilerijos sviedinių, o atsargų liko tik kelioms dienoms.

Verta pažymėti, kad tai ne pirmasis Prigožino pareiškimas apie Ukrainos kariuomenės kontrpuolimą pastarosiomis dienomis. Jis tikina, kad visuose frontuose ir už jų prasidėjo „didžiausias Ukrainos pajėgų aktyvumas“, ir prognozuoja „artimiausiomis dienomis“ aktyvią Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo fazę.

 

 

Ukrainos karinė-politinė vadovybė ne kartą pabrėžė, kad Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo laikas ir vieta yra griežtai slapta informacija. Apie Ukrainos karių planus žino siauras žmonių ratas.

Taip pat reikia suprasti, kad visi Prigožino teiginiai apie situaciją fronte yra jo konflikto su Rusijos Federacijos Gynybos ministerija ir Generaliniu štabu kontekste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: