„Ten dreba žemė, rusai iš baimės pakėlė lėktuvus“. „OSINTDefender“ patvirtina, kad Ukraina pradėjo puolimą Donbase (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas įvykių nekomentavo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-06 „Ten dreba žemė, rusai iš baimės pakėlė lėktuvus“. „OSINTDefender“ patvirtina, kad Ukraina pradėjo puolimą Donbase (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo vietinę kontrataką fronto linijoje netoli Vuhledaro Donecko srityje. Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė „OSINTdefender“ šaltinis.

Vaizdo medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Rusijos „Telegram“ kanalai, rašantys apie karą Ukrainoje, patvirtina informaciją apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą Donbase.

„Dalis Rusijos ginkluotųjų pajėgų teritorijų prie Nikolskės gyvenvietės yra užimtos priešo (rusai rašo apie Ukrainos ginkluotąsias pajėgas – red.). Keliai į gyvenvietę yra priešo ugnies valdomi. Ten vyksta sunkus mūšis. Ryžtingais Rusijos ginkluotųjų pajėgų veiksmais dalis teritorijų buvo grąžinta“, – teigia propagandistai.

 

Užimtoms teritorijoms prie Vuhledaro išlaikyti Rusijos kariuomenė pakėlė net lėktuvus. Anot rusų, jie nepasitiki savo jėgomis, todėl Ukrainos ginkluotąsias pajėgas bando „sutriuškinti“ artilerija.

„Surengtas didžiulis 203 mm kalibro artilerijos 2S7 smūgis. Artileristai sako: „Dreba žemė“, - giriasi propagandistai.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas Rusijos propagandinių pranešimų nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(6)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: