[ŽT] „Kadyrovas užsibarikadavo Grozne“. Ždanovas skelbia, kas nutiko Čečėnijos diktatoriui (Video)  ()

Karo ekspertas įsitikinęs, kad Čečėnijos vadovas kuria planus perimti valdžią Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas Olegas Ždanovas paaiškino, dėl ko R. Kadyrovas dingo iš informacinės erdvės. Karo ekspertas įsitikinęs, kad rimtų sveikatos problemų turintis Čečėnijos vadovas kuria planus perimti valdžią Rusijoje. Kai tik Putino padėtis susilpnės arba atsiras tinkama galimybė, Kadyrovas dalyvaus kovoje dėl „sosto“, nes niekada ir neslėpė, kad nori būti Rusijos Federacijos prezidentu.

Ždanovo analitinį vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas į abonento klausimą, kas atsitiko pastaruoju metu niekur nesirodančiam Kadyrovui, atsakė: „Ne, mauras neatliko savo darbo. Mauras, mano nuomone, tyliai pasitraukė. Pirmiausia, sprendžiant iš išvaizdos, jo sveikata prastėja. Toks staigus svorio prieaugis: jis atrodo kaip pripūstas kamuoliukas. Jei rasite video, kur jis susitinka su Putinu, tai Kadyrovas, tiesiogine to žodžio prasme, per kelias savaites priaugo beprotiškai daug svorio ir jis pats sako, kad yra sveikatos problemų“.

 

Po to ekspertas atkreipė dėmesį į dar vieną svarbų dalyką R. Kadyrovo dingimo tema: „Manau, kad jis užsibarikadavo Grozne, suvokdamas, kad situacija Rusijoje yra (sudėtinga, – red.). Ne šiandien tai rytoj Putinas gali būti pašalintas nuo valdžios, nes tie dronai virš Kremliaus - man atrodo, kad yra vidinio fronto darbas. Jie jau klibina sostą, kuriame sėdi Putinas ir nori tuo parodyti, kad Putinas nesugeba apsaugoti ne tik Rusijos, bet ir savęs Kremliuje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(11)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: