[ŽT] „Mūsų veiksmai per artimiausias 10 dienų?“. Skabejeva šokiruota, ką pasakė laidos ekspertas (Video)  ()

Rusijos propagandistų nuotaikos prieš ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą sparčiai keičiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistų nuotaikos prieš ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą sparčiai keičiasi. Skabejevos pokalbių laidoje jie jau nesvajoja pasiekti Kyjivą, o liūdnai diskutuoja, kaip neprarasti anksčiau okupuotų Ukrainos teritorijų. Internete pasirodė naujos laidos fragmentas, kurios metu studijos svečiai prisipažino, kad Rusijos kariuomenė į Kremliaus puolimą nebegalės atsakyti nauju puolimu.

Geriausias variantas Rusijos Federacijai būtų bent jau  neprarasti okupuotų Mariupolio ir Melitopolio. Rusijos žiniasklaidoje vis dažniau rusams siūloma nepatogi tiesa.

Pirmiausia – mūsų veiksmai per artimiausias 10 dienų. Geriausias atsakas į puolimą prieš Kremlių – visų pirma neprarasti Melitopolio ir Mariupolio“, – sakė ekspertas studijoje. Šis atsakymas labai nepatiko Skabejevai, kuri nepajėgė nuslėpti savo pasipiktinimo.

 

„Tai yra, mes jau nebeturime tokio žodžio kaip puolimas, kad tik nieko neprarastume?“ – liūdnai pareiškė ji.

„Palaukite, bet kur yra antroji pasaulio armija, apie kurią kalbėjote anksčiau?“ – komentuoja vaizdo įrašo fragmentą „Telegram“ kanalas „Sejatel vetra“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(1)
(117)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: