„Tai tikrai bus baisu. Niekas negalės išsigelbėti!“ (Video)  ()

Feiginas lankėsi Donbase ir prognozuoja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos tinklaraštininkas ir žmogaus teisių aktyvistas Markas Feiginas savo „YouTube“ kanale naujoje transliacijoje pavadinimu „Kelias į Bachmutą“ papasakojo apie savo kelionę į fronto liniją ir nuspėjo numatomos Ukrainos kontratakos ir apskritai šio kruvino karo baigtį.

Ekspertas išsakė nuomonę, kad ir kokią Ukrainos teritoriją rusai būtų užgrobę, jie vis tiek nesugebės jos išlaikyti.

Rusija pralaimės šį karą“, - išsakė nuomonę Feiginas, pridurdamas, kad agresoriai, kurie atvyksta į okupuotas teritorijas atsiprašyti už smurtą, iš principo negali laimėti, o net jei ir užgrobs teritoriją, jie nesugebės jos išlaikyti.

Niekas negali būti pastatytas ant smurto, žudynių ir vietinių Ukrainos gyventojų teroro. Niekas negyvens tokioje priespaudoje“, - pabrėžė jis.

Ekspertas taip pat palietė Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo temą, apie kurią šiomis dienomis rašo didžioji dauguma žiniasklaidos priemonių.

Nežinau, kada prasidės ukrainiečių kontrpuolimas, bet jis tikrai bus baisus Rusijos armijai. Niekas negalės išsigelbėti! Nežinau, kur tiksliai smogs Ukrainos ginkluotosios pajėgos, bet ten, kur jie „nueis“, neliks nieko iš priešo gyvosios jėgos.

 

Jei mane girdi fronto linijoje esantys Rusijos kariškiai, Rusijos Federacijos mobilizuotieji ar jų artimieji, atsakingai sakau: geriau imkite ir dingti iš ten. Jei atsidursite Ukrainos kariuomenės puolimo linijoje, jūs mirsite, norite tikėkit, norit ne“, - perspėjo jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(4)
(156)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: