„Pasaulis keičiasi radikaliai“. Prasidėjo įvykiai, kokių dar nebuvo (Video)  ()

„Vienintelė Rusijos Federacijos sąjungininkė“ Kinija (kaip tai mato Putinas) nepasveikino Kremliaus su „Pergalės diena.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vienintelė Rusijos Federacijos sąjungininkė“ Kinija (kaip tai mato Putinas) nepasveikino Kremliaus su „Pergalės diena“, o tai sukėlė daug klausimų žurnalistams. Pasak Rusijos opozicionieriaus ir publicisto Aleksandro Nevzorovo, Kinijos lyderis Xi Jinpingas nieko nepamiršta.

„Jis tik nurodė vasalui jo vietą. Juk vasalai su šventėmis nesveikinami, be to, mes ir taip matome, kad pasaulis keičiasi radikaliai. Viskas veikia. Tarptautinio nusikaltėlio stigma ieškomų sąraše veikia“, - savo  nuomonę,  interviu su Jurijumi Bibiku „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“, pareiškė ekspertas.

Tada Nevzorovas priminė, kad Japonija jau atnešė savo kataną * ir ruošiasi ją perduoti NATO. Japonai suprato, kad jų kaimynai yra visiškai nenuspėjami ir gali užpulti bet ką, sakė opozicionierius.

Matome ir kitokią situaciją: Sakartvelas, sužinojęs, kad Rusija vienašališkai nusprendė su juo atnaujinti oro skrydžius, iškart sušuko: „Tai provokacija!“.

 

„Beje, niekas nepastebėjo, aš irgi, bet sako, kad ir Tokajevas, ir Pašinianas, kurie buvo pakviesti į „paradą“ kaip įkaitai, nepastebimai arba suvalgė savo kaspinus, arba dar ką nors, bet vainikus jie dėjo jau be jų, tai yra, mes matome, kad Putinas visur turi arba priešų, arba laukinę veidmainystę“, – reziumavo Nevzorovas.

Katana – vienašmenis japoniškas kalavijas. Dažnai Vakaruose šiuo terminu apibendrintai vadina visus japoniškus kalavijus, tačiau japonai pripažįsta tik siaurąją termino reikšmę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: