„Pradeda veikti socialinės psichologijos dėsniai“ - Rusijoje prasideda dideli pokyčiai  ()

Rusija pavargo nuo nesibaigiančio Putino valdymo ir jau laukia pokyčių, nepaisant sociologų pareiškimų apie paramą Kremliui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijus Prigožinas pradėjo didelę informacinę kampaniją Rusijos žiniasklaidoje. Ir nors jo pasisakymai yra identiški „Strelkovo ataskaitoms“ iš Donbaso 2014 metais, Prigožino klausomasi.

Tinklaraštininkas Anatolijus Nesmianas teigia, kad nieko keisto, kad rusai klauso Prigožino.

„Atsižvelgiant į visišką Rusijos vadovybės nuobodumą ir apgailėtinumą visais lygiais, įskaitant aukščiausią, bet kuris nors centimetru virš šios dvėsenos pakilęs žmonių matomas su neslepia viltimi: „na, gal jam bent kas nors pavyks?“, aiškino Nesmianas.

Jis įsitikinęs, kad niekas kitas nebetiki sociologų teiginiais apie žmonių meilę ir atsidavimą Putinui: „Iš tikrųjų nuo jo visi pavargo“.

Šiame fone laukinis „Wagner“ vadovo žodynas atrodo kaip kažkas naujo, nors ir ne visada suprantamo. „Nuo Prigožino šioje situacijoje priklauso tik vienas dalykas: ar jis bus pakankamai užsigrūdinęs naudoti šį vis dar latentinį išteklį. Strelkovas nepajėgė, nors 14-15 metų turėjo fantastiškai geras galimybes“, – teigia Nesmianas.

 

Jis pripažįsta, kad „Putino virėjo“ figūra nedžiugina, bet gal tai ir nesvarbu. Rusijoje pradėjo veikti socialinės psichologijos dėsniai. Ir dabar aišku, kad Rusijos valdžia turi mažai galimybių likti savo pozicijose.

(29)
(2)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: