Šoigu turbūt pridės į kelnes. Skelbiama, ką jam parašė Prigožinas  ()

„Putino virėjas“ pripažino, kad Ukrainos kariškiai sėkmingai atakavo jo samdinius ir reguliariąją Rusijos Federacijos armiją flanguose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Todėl, anot Prigožino, Rusijos gynybos ministras turėtų atvykti asmeniškai į frontą.

„Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas pakvietė Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu asmeniškai atvykti į Bachmutą, dėl kurio aršios kovos vyksta jau kelis mėnesius. Ketvirtadienį, gegužės 11 d., Prigožino spaudos tarnybos „Telegram“ kanale buvo paskelbtas laiško atitinkamos ministerijos vadovui tekstas.

„Atsižvelgdamas į sudėtingą operatyvinę situaciją, taip pat į jūsų ilgametę patirtį vykdant karo veiksmus, prašau jūsų atvykti į Bachmuto gyvenvietės teritoriją“, – rašė Prigožinas.

 

Šiuo laišku „Wagner“ įkūrėjas taip pat bandė įtikinti Šoigu, kad jo samdiniai kontroliuoja 95 % miesto.

Tačiau jau kitame sakinyje Prigožinas buvo priverstas pripažinti, kad „Wagner“ fronto flanguose, kur yra įsikūrę Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai, Ukrainos kariuomenė surengė ne vieną sėkmingą kontrataką.

„Iš anksto dėkoju, tikiuosi jūsų sutikimo“, – baigiama laiške, adresuotame Rusijos Federacijos gynybos ministrui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()