[ŽT] Vado kaukolėje didžiulė skylė. Skelbiama, kas nutiko Mariupolyje (Video)  ()

Tikrasis mariupoliečių požiūris į rusų pasaulį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo nusikaltėlių okupuotame ir sunaikintame Mariupolyje, Donecko srityje, buvo sugriautas paminklas „pasaulio proletariato vadui“ Vladimirui Uljanovui (Leninui), praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“, remdamasis patarėjo miesto mero Petro Andriuščenka pranešimu.

Internete paskelbtose nuotraukose ir vaizdo įrašuose galite pamatyti, kaip įspūdingai atrodo šis veiksmas: kruvino sovietų žudiko Lenino biustas nepataisomas, komunistų vado kaukolėje matoma didžiulė skylė, tiksliau, iš tos galvos mažai kas liko.

Pastebėtina, kad šį paminklą rusai Mariupolyje pastatė 2023 m., tai yra visiškai užėmę šią gyvenvietę ir nužudę šimtus civilių.

„Mariupolio pasipriešinimas praneša, kad Lenino atvaizdas, okupantų įrengtas seniausiame miesto sodo parke, buvo visiškai dekomunizuotas“, – rašo Petro Andriuščenka.

 

Mariupolio miesto tarybos atstovai pabrėžia: okupantai Miesto sode ant postamento įrengė Lenino biustą, nors jis ten niekada nebuvo buvęs. Mariupoliečiai nenori grįžti į SSRS ir likti Rusijos Federacijoje. Atvirkščiai, jie laukia sugrįžimo į Ukrainą, ir savo veiksmais tai aiškiai parodo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(2)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: