[ŽT] Juoda diena! Žuvo brigados vadas, brigados štabo viršininkas ir 2-ojo armijos korpuso vado pavaduotojas  ()

„Aktyvūs ukrainiečių veiksmai tęsiasi.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-14 [ŽT] Juoda diena! Žuvo brigados vadas, brigados štabo viršininkas ir 2-ojo armijos korpuso vado pavaduotojas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo Rusijos karių buvimo vietą Kliščijivkos kaime netoli Bachmuto ir pašalino kelis priešo vadus, įskaitant brigados vadą.

Tai savo „Telegram“ kanale paskelbė žurnalistas Andrij Caplienko.

„Atnaujinta informacija apie Ukrainos pajėgų puolimą prie Bachmuto, žuvo okupacinės brigados vadas.

Rusai neteko ir kelių kitų įvairaus lygio vadų.

Šiandien apie pirmą valandą ukrainiečiai atakavi įsibrovėlių vietą Kliščijivkos kaime.

Priešo nuostoliai: 4-osios motorizuotųjų šaulių brigados vadas pulkininkas Makarenko, 4-osios motorizuotosios šaulių brigados štabo viršininkas pulkininkas Mazuras, 2-ojo armijos korpuso vado pavaduotojas pulkininkas Tretjakas, šaukinys „Lider“. Taip pat yra informacijos, kad Kliščijivkoje, 124-osios motorizuotosios šaulių brigados 2-asis batalionas pareikalavo, kad brigados vadas asmeniškai vestų juos į savo pozicijas, jis žuvo apšaudymo metu. Aktyvūs ukrainiečių veiksmai tęsiasi“, – rašoma pranešime.

Tuo tarpu Mariupolio miesto tarybos „Telegram“ kanalas praneša apie sprogimus netoli Respublikos kaimo, esančio į šiaurės vakarus nuo Mariupolio.

„Ten buvo išsiųsta daugiau nei 20 greitosios medicinos pagalbos automobilių iš okupuoto Mariupolio ir regiono. Turbūt, daug aukų, yra žinių, kad žuvo apie 50 okupantų“, – teigiama pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(191)
(8)
(183)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: