„Tai bus katastrofa“. Garsus rusų kovotojas „Murz“ skelbia, kas greitai nutiks  ()

Rusija nepasirengusi Ukrainos kontrpuolimui ir nesugebės jo sulaikyti, įsitikinęs žinomas rusų kovotojas Andrejus Morozovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjantis didelis Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas gali nuversti Rusijos politinį režimą iki vasaros pabaigos. Tokią prognozę išsakė Rusijos kovotojas ir Z-propagandistas Andrejus Morozovas, pravarde „Murz“, praneša Dialog.UA.

Neprisimenu nė vienos karinės kampanijos istorijoje, kurioje viena pusė taip sistemingai ruoštųsi savo katastrofiškam pralaimėjimui. Deja, ta pusė yra mūsų karinė ir politinė vadovybė“, - rašė Rusijos kovotojas.

Jis patikino, kad Rusija visiškai nesugebėjo pasirengti gynybai: ji turi problemų su valdymu, ryšiais, artilerija ir amunicija, taip pat su rezervais. Ypač daug bėdų Rusijos ginkluotosioms pajėgoms kelia ryšiai.

Jis teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos labai gerai pasiruošė kontratakoms ir įgijo kiekybinę bei kokybinę persvarą.

 

„Iki vasaros pabaigos galime sulaukti daug įdomių dalykų – ne tik fronto vakariniame Mariupolio pakraštyje ir Donecko gyvenamuosiuose rajonuose, bet ir rimtos „politinės sumaišties“ Rusijoje“, - rašo A. Morozovas. Jis įsitikinęs, kad ukrainiečiai turi pakankamai pajėgų tokiai operacijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: