„Rusijoje kaukia ne savu balsu“. Kas nutiko naikintuvui „Su-35“  ()

Rusija naudoja universalius naikintuvus „Su-35“ nuo pat plataus masto invazijos pradžios. Tuo pačiu metu pasirodė pranešimų, kad tikriausiai patys okupantai vieną iš šių orlaivių likvidavo savo valstybės teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeštadienį, gegužės 13 d., netoli Briansko nukrito 4 kariniai orlaiviai. Tarp jų, pirminiais duomenimis, yra naikintuvas „Su-35“.

Gegužės 13 d., 18 val., Generalinis štabas nepatvirtino, kad Ukraina būtų įsitraukusi į „Su-35“ likvidavimą priešiškos valstybės teritorijoje, tačiau Rusijoje apie tai kaukia ne savu balsu.

Tiesą sakant, propagandistai teigia, kad dirba Ukrainos diversantai, dėl kurių nukrito šis naikintuvas, taip pat, ko gero, du sraigtasparniai „Mi-8“ ir naikintuvas „Su-34“.

Pasak vietinių Briansko srities „Telegram“ kanalų, šiame Rusijos regione jie iš tikrųjų paskelbė Ukrainos sabotažo ir žvalgybos grupių (DRG) , „kurios yra susijusios su aviacijos žlugimu“, medžioklę.

Tuo pačiu internete vis dažniau pasigirsta pranešimų, kad dėl šių „tragedijų“ kalti patys okupantai.

 

JAV „F-16“ pilotas Danas Hamptonas mano, kad Rusijos „Su-35“ negalima lyginti su šiuolaikiniais naikintuvais. Anot jo, šie lėktuvai, žinoma, atrodo labai gražiai, tačiau viduje jie „prikimšti šiukšlių“.

Be to, „Su-35“ net neturi AESA – tai pažangus radaras su elektronine skenavimo sistema. O naikintuvo varikliai labai dūmija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(1)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()