[ŽT] „SVO žlugo“. Skelbiama, apie ką dabar svajoja Putinas (Video)  ()

„Dabar jis svajoja ne apie pasaulio užkariavimą, ne apie kerštą Vakarams už Sovietų Sąjungos pralaimėjimą šaltajame kare, o apie savo galios ir gyvybės išsaugojimą, nes, praradęs valdžią, labai greitai praras gyvybę.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos ekspertas Andrejus Piontkovskis išsakė savo nuomonę, ko šiandien nori Kremliaus vadovas. Žinomas žurnalistas manė, kad Rusijos Federacijos prezidentas, suprasdamas, kad karas pralaimėtas, stengsis šią informaciją teisingai pateikti rusams. Anot publicisto, jei Putinas dar gali apie ką nors svajoti, tai neužimti naujų teritorijų, o išlaikyti tai, kas jau yra.

Andrejaus Piontkovskio interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

JAV gyvenantis rusų žurnalistas išsakė savo požiūrį į Putino šios dienos „svajonių tikslą“: „Dabar jo tikslas yra gana aiškus. Prie jo darbuojasi ir Kinija, ir popiežius Pranciškus, kurie bando įtikinti Zelenskį priimti tą scenarijų, apie kurį svajoja Putinas. Jų propagandistai jau gavo naujus metodinius nurodymus. Jie supranta, kad Ukrainos puolimo sėkmė neišvengiama, ir sugalvojo tokį terminą – „dalinė sėkmė“. Savo klausytojus ramina ir Solovjovas. Taip, žinoma, jiems pasiseks, bet dalinai“.

 

Tada politikos ekspertas pridūrė: „Dabar jis svajoja ne apie pasaulio užkariavimą, ne apie kerštą Vakarams už Sovietų Sąjungos pralaimėjimą šaltajame kare, o apie savo galios ir gyvybės išsaugojimą, nes, praradęs valdžią, labai greitai praras gyvybę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(8)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: