[ŽT] Zalužnas skelbia patį pavojingiausią karo vadą Rusijoje. „Jis stiprus, klastingas, nenuspėjamas. Aš jį labai gerbiu“ (Video)  ()

Anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado, Valerijus Gerasimovas yra klastingas ir nenuspėjamas priešas, kurio negalima nuvertinti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-15 [ŽT] Zalužnas skelbia patį pavojingiausią karo vadą Rusijoje. „Jis stiprus, klastingas, nenuspėjamas. Aš jį labai gerbiu“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas interviu žurnalistui Dmitrijui Komarovui sakė gerbiantis Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininką generolą Valerijų Gerasimovą, nes jis yra stiprus, klastingas ir nenuspėjamas priešas. Pasak kariuomenės vado, tokio priešo negalima nuvertinti.

Zalužnas prisipažino, kad nuolat studijuoja Gerasimovo publikacijas ir domisi jo, kaip kariškio, nuomone. „Rusijoje yra vienas žmogus, vienas kariuomenės vadas, kurį nuolat skaitau, man įdomi jo, kaip karo žmogaus, nuomonė“, – sakė kariuomenės vadas.

 

Jo nuomone, Ukrainos kariškiai turi suprasti, kad Gerasimovas yra stiprus priešas, kurį reikia „gerbti dėl pergalės“. „Jis stiprus, klastingas, nenuspėjamas. Žodžiu, tai stiprus priešas, kurį reikia gerbti. Netgi gerbti vardan pergalės“, – pažymėjo Zalužnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: