Skelbia, kur rusai turėtų kasti apkasus. „Reikia kasti giliai ir daug“ (Video)  ()

Danilovas paragino okupantus kasti dar daugiau ir giliau bei išvardijo sritis, kuriose būtina stiprinti gynybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas „24 kanalui“ netikėtai ir humoristiškai pakomentavo, kodėl rusai kasa tiek apkasų. Jis juokaudamas paragino okupantus kasti dar daugiau ir giliau bei išvardijo sritis, kuriose būtina stiprinti gynybą.

Oleksijaus Danilovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Į žurnalisto išsakytą informaciją, kad Rusijos kariuomenė kuria daugiasluoksnę gynybą, Danilovas sureagavo taip: „Tegul kasa, ko laukti. Tegul kasa giliai ir daug“.

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius apkasų kasimo kontekste pasiūlė rusams tai daryti savo teritorijoje, išvardindamas Rusijos Federacijos miestus: „Rusija didelė. Yra kur kasti. Yra Kurskas, Belgorodas, Maskva, Tambovas. Kas ten dar? Tūla. Tegul kasa“.

 

„Galiu pasakyti, kad ir kiek jie kastų, jiems tai nepadės. Mes įvykdysime savo užduotį, su kuria dabar susiduria mūsų visuomenė, mūsų tauta, ir jie paliks mūsų teritoriją. Visi be išimties išvyks, nes kitaip negali ir neturi būti, o antra, tai teisingumo klausimas“, – užtikrintai pareiškė Ukrainos politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(1)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: