„Mane tai siutina!“. Girkinas skelbia didelį skandalą, ką darys Prigožinas su JAV kareiviu  (1)

Prigožino sprendimas įsiutino Girkiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo naujas skandalas tarp dviejų kariaujančių grupuočių: buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Girkinas ėmė įžeidinėti „Wagner“ lyderį Prigožiną. Priežastis - Prigožino sprendimas perkelti į JAV Bachmute žuvusio specialiųjų pajėgų kario Nikolajaus Meimerio, kovojusio Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, kūną.

Savo „Telegram“ kanale Girkinas sukėlė tikrą pykčio priepuolį, apkaltindamas „Wagner“ lyderį silpnumu. Anot jo, Rusijos kariškius fronto linijoje žudęs amerikiečių karys nėra vertas tokio veiksmo.

Atvirai kalbant, mane tai siutina... Mes, pikti patriotai, kiaurai matome tave... visą tavo šiurpią ir niekšišką prigimtį, nesvarbu, kaip apsirengsi: „rusų kario“ ar „žiauraus mačo“ šarvais. Apgailėtinas vaizdas“, – sako jis.

Negana to, Prigožino spaudos tarnyba paskelbė jo kreipimąsi, iš kurio Girkinas galėjo patirti tikrą smūgį. „Wagner“ vadovas ne tik patvirtino planus grąžinti Amerikos specialiųjų pajėgų kario kūną į JAV, bet ir žada tai padaryti tarpininkaujant Ukrainos Vyriausiajam žvalgybos direktoratui ir asmeniškai Kyrylui Budanovui. Visa tai vyksta gandų fone, kad „Wagner“ vadovas yra pasirengęs suteikti Rusijos būstinės koordinates į Ukrainą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(3)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: